Η Επέλαση της Αρμάδας!

Πας Γιάννενα VS K-14 Aττάλεια 2 -4

Ο καιρός ήταν καταπληκτικός, το γήπεδο εκπληκτικό και ο αντίπαλος δυνατός. Όλα τα στοιχεία συνηγορούσαν για να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι και αυτό είδαμε.

Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου, από εκείνα τα παιχνίδια που φτιάχνουν χαρακτήρες, κερδίζουν οπαδούς και δημιουργούν θρύλους, η ΑΡΜΑΔΑ κατάφερε με ολοκληρωτική ανατροπή να κερδίσει με 4-2 τον Πας Γιάννενα.

Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου το σκορ ήταν ήδη 2-0 εναντίον της ομάδας του Μικρασιατικού και τα σύννεφα της ήττας απλώνονταν απειλητικά. Τα αστέρια όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Παίζοντας μυαλομένα, με σωστή κυκλοφορία της μπάλας, πίεση σε όλο το γήπεδο, πήραν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΡΜΑΔΑ άνοιξε τα πανιά της και με τις οδηγίες του προπονητή της Χρήστου Γκίνη, συνέχισε την αντεπίθεσή της πέτυχε τρία γκολ, πέρνωντας την παλικαρίσια νίκη απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο που έχασε πολλές ευκαιρίες και σίγουρα δικαιούνταν να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους παίκτες να πανηγυρίζουν, ενωμένοι σαν μια γροθιά, στο κέντρο του γηπέδου. Είχαν καταφέρει να κερδίσουν έναν πραγματικά άξιο αντίπαλο στην έδρα του. Το "ταξίδι" λοιπόν συνεχίζεται και οι "Μικροί Ήρωες" μας δείχνουν να το απολαμβάνουν, προσφέροντάς μας άθελά τους ένα ανεκτίμητο δώρο, στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς που τόσο έχουμε ανάγκη.

Ευχαριστούμε μάγκες..