Πρώτη θέση για την Κ-12 στο Τουρνουά Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας!

Απολαύσαμε πολύ όμορφα παιχνίδια στο πλαίσιο του Τουρνουά της Α.Ο Τριγλίας Ραφήνας!

Ο προπονητής κ. Δημήτρης Καραθανάσης μας είπε λίγα λόγια για τους αγώνες:

«Το πρώτο παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας είχε τρομερό σασπενς και ένταση. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ όμως εξίσου γρήγορα καταφέραμε και ισοφαρήσαμε. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε ευκαιρίες και εμείς και οι αντίπαλοί μας. Στο δεύτερο ημίχρονο και με 5' να απομένουν για τη λήξη δεχθήκαμε δεύτερο γκολ. Όμως η ομάδα μας δεν τα παράτησε και προσπάθησε για όσο χρόνο της απέμεινε. Ισοφαρήσαμε με ένα γκολ στο οποίο χρειάστηκε και τύχη διότι η μπάλα κόντραρε και άλλαξε τροχιά αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα και παίρνοντας αυτοπεποίθηση από το γκολ αυτό. Κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα πετύχαμε την ολική ανατροπή με πολύ όμορφη ενέργεια παίρνοντας την νίκη».

«Στο δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αετό Πικερμίου καταφέραμε να πετύχουμε 3 γκολ πολύ γρήγορα σχετικά στο παιχνίδι και ουσιαστικά απλοποιήσαμε την υπόθεση νίκη. Χαρήκαμε το παιχνίδι και προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι τα παιδιά «έβγαλαν» πολύ όμορφες συνεργασίες που σίγουρα αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς που είχαν με τον προπονητή τους».

Έτσι με αυτές τις δύο νίκες περάσαμε στον τελικό όπου αντιμετωπίσαμε την αξιόμαχη ομάδα του Ο. Φ. Χολαργού και σε έναν πολύ ωραίο αγώνα νικήσαμε κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση.

Ευχαριστούμε πολύ τους προπονητές κ. Θέμη Γουσούλη και κ. Δημήτρη Καραθανάση για την εξαιρετική δουλειά τους καθώς και τα παιδιά της Κ12 για την άψογη συμπεριφορά τους.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αντιπάλους μας στον Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και στον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου για την άψογη διοργάνωση του Τουρνουά.