Ωραίες στιγμές από το ταξίδι μας στο Koκκώνι Κορινθίας! (video)Όταν βλέπεις πρόσωπα παιδιών γελαστά και χαρούμενα, όταν βλέπεις να χαίρονται οι γονείς επειδή τα παιδιά τους αλλά και οι ίδιοι έχουν ωραίες στιγμές τότε σημαίνει ότι τα περισσότερα πράγματα πήγαν καλά.

Μιλάμε βέβαια για το ταξίδι μας στο Κοκκώνι Κορινθίας. Δεχθήκαμε συγχαρητήρια από τη Διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Kokkoni beach για την καταπληκτική συμπεριφορά μας. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση του ξενοδοχείου Kokkoni beach αλλά και και το προσωπικό του, για την πολύ καλή φιλοξενία και κυρίως τη διάθεση για εξυπηρέτηση που μας έδειξαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει το Respectcup και προσωπικά στον κ. Γιώργο Τσαπόγα αλλά και στην εξαιρετική κα Ρόζυ για την φροντίδα της.

Αλλά σίγουρα το μεγαλύτερο μπράβο πρέπει να το πάρουν οι γονείς των Ακαδημιών μας που μοχθούν και μεγαλώνουν τέτοια παιδιά. Θα ήταν μεγάλη παράλειψη αν δεν ευχαριστούσαμε ιδιαίτερα τους άξιους προπονητές μας για το αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό ήθος που διδάσκουν στα παιδιά μας.

Θέλω να ευχηθώ Καλό Καλοκαίρι σε όλους εσάς που συμμετείχατε στο ταξίδι μας αλλά και σε όλους εσάς που δεν τα καταφέρατε.

Ο πρόεδρος Ηλίας Μιχαηλίδης