Εντός έδρας πρεμιέρα με τεσσάρα

Στο πρώτο ματς που διεξήχθη στην έδρα μας για τη φετινή σεζόν τα πήγαμε περίφημα επικρατώντας με το εκπληκτικό 4-0 του Φωστήρα Ηλιούπολης!

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 4-0

Πρεμιέρα με τεσσάρα στην έδρα μας, καθώς η ομάδα μας επιβλήθηκε με 4-0 του Φωστήρα Ηλιούπολης και απέδειξε πως θα είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος και φέτος και πως από την έδρα μας πολύ δύσκολα θα περάσει κάποια ομάδα χωρίς να υποστεί απώλειες. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί εφτά γκολ στα δύο πρώτα τους ματς και παραμένοντας χωρίς βαθμό στον πάτο της κατάταξης του 1ου ομίλου.

Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν στο 1′ ο Ντάτσης με κεφαλιά, στο 14’ με πέναλτι ο Πρασσάς, στο 65′ ο Ψαραδέλης και στο 75’ ο Πετρίτσης.

Διαιτητές: Καλανζής, Καραγεώργος-Δέτση

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Κωνσταντόπουλος, Γκουρνέλος (72′ Καλλίνικος), Βουτυράς, Ντάτσης, Σταματέας, Βλάχος, Κραψίτης, Μποτσιβάλης (55′ Κοτρώτσος), Πετρίτσης, Ψαραδέλης, Πρασσάς (80′ Κατωπόδης Β.)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μωραϊτης, Χρήστου, Νάσκο (70′ Χαζίσας), Ασωνίτης Β., Σάχου, Μηλιαράκης, Μπαρδάκης, Φάρος, Βουλτσίδης (46′ Ζαχαρόπουλος), Σπυρόπουλος (40′ λ. τρ. Τσικριτέας), Ασωνίτης Ν.