Τουρνουά στη μνήμη της Μικρασιατικής Καταστροφής

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το «Τουρνουά» που διοργάνωσε η ομάδα μας για την ημέρα εθνικής μνήμης της Μικρασιατικής καταστροφής που συνοδεύτηκε από τον αγιασμό για την επίσημη τελετή έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2018-2019.

Τίμησαν με την παρουσία τους η ΠΑΕ ΑΕΚ (Κ-20), ο Α.Ο Τριγλίας Ραφήνας και το χορευτικό του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Επίσης ευχαριστούμε τον δήμαρχο της πόλης κ. Ηλία Σταμέλο, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σπύρο Τζόκα, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καισαριανής κ. Γιώργο Κατημερτζή, τον πρώην δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπάκα, τον επικεφαλή της παράταξης Καισαριανή τώρα
κ. Χρήστο Βοσκόπουλο, τη δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο του Μικρασιατικού Συλόγου Καισαριανής κ. Στέλλα Σαρρηπαναγιώτου.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες Σοφία Τσόμη, Κική Νικολάκη, Λέτα Λυμπεροπούλου, Γεωργία Τσόρου, Κατερίνα Χαλικιά (μαμάδες παιδιών της Ακαδημίας), Βάνα Υπερμάχου (υπεύθυνη γυναικείου τμήματος) για την τεράστια βοήθειά τους στην επιτυχία της διοργάνωσης, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διεθνής μπασκετμπολίστρια Κατερίνα Χαλικιά παρουσίασε το νεοσύστατο τμήμα κοριτσιών.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!