Αναγνώστου: Ο Μικρασιατικός θα είναι ψηλά και φέτος

Τα τελευταία χρόνια όπου ο Δημήτρης Αναγνώστου έχει αναλάβει την προεδρία του Μικρασιατικού είναι εμφανές πως οι «βυσσινί» έχουν ανέβει επίπεδο και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι!

Mε αφορμή το γεγονός πως βρισκόμαστε λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ο πρόεδρος του Μικρασιατικού αναφέρθηκε τόσο για τους στόχους της αντρικής ομάδας, όσο και για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. Κατ’αρχάς ευχήθηκε τα εξής: «Πρώτα απ’όλα εύχομαι υγεία σε όλους όσους ασχολούνται με το αθηναϊκό ποδοσφαίρου και ειδικότερα στους ποδοσφαιριστές μας, όπως φυσικά και των υπόλοιπων ομάδων, να μείνουν μακριά από τραυματισμούς».

Όσο για τους στόχους του αντρικού τμήματος ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τόνισε: «Ο Μικρασιατικός τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα προς τα πάνω. Το 2015 κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στη Β’ ΕΠΣΑ ενώ πέρυσι τερματίσαμε στην 3η θέση του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Πιστεύουμε να συνεχίσουμε και φέτος σε αυτό το ρυθμό. Στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε μία πορεία παρόμοια με την περσινή. Έχουμε μία ανανεωμένη ομάδα, ενώ θα δώσουμε ευκαιρίες και σε παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας, όπως κάνουμε άλλωστε κάθε χρόνο».

Για την εκτός έδρας πρεμιέρα της Κυριακής με το Χαραυγιακό για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ο πρόεδρος τους συλλόγου από την Καισαριανή ανέφερε πως: «Σίγουρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι άλλωστε όλα στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ο Χαραυγιακός είναι μία ιστορική ομάδα που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα και αυτό αναμένεται να κάνει και φέτος. Εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι και πιστεύω πως θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του. Επίσης νομίζω ότι είναι θετικό που γίνεται η πρεμιέρα εκτός έδρας και με ένα δυνατό αντίπαλο, γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να τεστάρουμε από νωρίς τις δυνάμεις μας σαν ομάδα».

«Οι ακαδημίες μας αριθμούν 300 παιδιά»

Τέλος για τις ακαδημίες του Μικρασιατικού ο Δημήτρης Αναγνώστου υπογράμμισε τα εξής: «Δεν είναι και κοινό μυστικό το γεγονός ότι ο Μικρασιατικός διαθέτει από τα καλύτερα τμήματα υποδομών στην Αθήνα με 300 παιδιά στις τάξεις μας. Υπάρχει οργάνωση και οι αθλητές προπονούνται υπό τις οδηγίες καταρτισμένων προπονητών οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς δίπλα τους, ενώ κάθε μήνα υπάρχει και ενημέρωση των γονέων για την πρόοδο των παιδιών. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχηθώ στα παιδιά μας, στους γονείς και στους προπονητές να έχουμε μία όμορφη σεζόν και πάνω απ΄ όλα υγεία. Τέλος να σημειώσουμε ότι όποιος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις εγγραφές μπορεί να περνάει καθημερινά το απόγευμα από τα γραφεία μας στο γήπεδό μας στο «Μ. Κρητικόπουλος», αλλά και σε αυτό της Νήαρ Ηστ».