Ξεκίνημα με όνειρα, ανακοινώθηκαν οι μεταγραφές

Διεξήχθη η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν για την ομάδα μας τη Δευτέρα το απόγευμα (8/8) στο «Μ. Κρητικόπουλος» με στόχο ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ να παρουσιαστεί πανέτοιμος στις 17 -18/9 όπου και ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Όπως είναι λογικό οι «βυσσινί» θέλουν να φανούν ανταγωνιστικοί από το πρώτο ματς, ενώ παράλληλα στην ομάδα της Καισαριανής θέλουν να πραγματοποιηθεί μία ανάλογη πορεία με την περσινή όπου και βρήκε τον σύλλογο να τερματίζει στην 3η θέση του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Η αισιοδοξία από τη διοίκηση Αναγνώστου περισσεύει ενώ υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλειά από το τεχνικό τιμ του Κώστα Σταμπουλίδη και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, την οποία και δείχνουν ήδη από τις πρώτες μέρες. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά το επόμενο διάστημα στο γήπεδό μας, ενώ θα υπάρχουν και διπλές προπονήσεις. Μάλιστα την Τρίτη οι παίκτες μας πέρασαν και από αιματολογικές εξετάσεις.

Τα νέα μας αποκτήματα

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και τα νέα μας αποκτήματα. Πιο συγκεκριμένα έχουμε πέντε μεταγραφές και δύο πολύ σημαντικές επιστροφές.

Με χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε ότι με τη φανέλα του ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ενόψει της νέας σεζόν θα αγωνίζονται οι εξής:

Βασίλης Αγγελακόπουλος (δεξί μπακ, 20 ετών από Πετράλωνα)

Ορέστης Ασλάνης (αριστερό μπακ, 17 ετών από ΑΟ Μυκόνου)

Μιχάλης Κοτρώτσος (δεξί χαφ, 23 ετών από ΓΣ Καισαριανής)

Παναγιώτης Μωραΐτης (αμυντικό χαφ, 21 ετών από Αρμενική)

Δημήτρης Σταματέας (στόπερ, 24 ετών από Αγία Παρασκευή)

Επίσης μετά από απουσία ενός έτους πολύ σημαντικές θεωρούνται οι επιστροφές των Χρήστου Μποτσίβαλη (αμυντικός χαφ, 31 ετών από ΓΣ Καισαριανής) και Ηλία Πρασσά (μεσοεπιθετικός, 28 ετών από τον Αστέρα Ζωγράφου).

*Ευχαριστούμε το Χρήστο Χοστικίδη και το sportifico.gr που βρέθηκε στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις για να καλύψει την «πρώτη» της νέας σεζόν.