Σταμπουλίδης για τα επόμενα δέκα χρόνια!

Δεν πάει πουθενά ο Κώστας Σταμπουλίδης!

Ο επιτυχημένος προπονητής θα παραμείνει για τέταρτη χρονιά στην τεχνική ηγεσία του Μικρασιατικού και θα προχωρήσει απερίσπαστος και πάντα σε αγαστή συνεργασία με τους Αναγνώστου και Μιχαηλίδη το επιτυχημένο έργο του! Άλλωστε σε αυτά τα τρία χρόνια ο Σταμπουλίδης δεν έχει καταφέρει και λίγα, αφού τη σεζόν 2014-2015 ανέβασε την ομάδα στην Α’ ΕΠΣΑ ενώ τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε οδήγησε τους «βυσσινί» στην τρίτη θέση του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Το κυριότερο απ’ όλα όμως, είναι ότι ο νεαρός τεχνικός έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ομοιογενές σύνολο που κατά γενική ομολογία καταφέρνει να παίζει ίσως και το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Βέβαια μέσα σε όλα αυτά πρέπει να σημειώσουμε και το σημαντικό του έργο στις ακαδημίες όπου και έχει αναλάβει τεχνικός διευθυντής.

Αναγνώστου: Μαζί και για τα επόμενα χρόνια!

Από την πλευρά του ο διοικητικός ηγέτης του Μικρασιατικού Δημήτρης Αναγνώστου τόνισε ότι η διοίκησή του στηρίζει πολλά πάνω στο έργο του Σταμπουλίδη. Πιο χαρακτηριστικά: «Η διοίκησή μας στηρίζει πολλά πάνω στη δουλειά του Κώστα Σταμπουλίδη και θα προχωρήσουμε μαζί του, όχι μόνο φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από κάθε χρόνο η ομάδα να γίνεται και πιο δυνατή και να καταξιωθεί ως μία από τις κορυφαίες ομάδες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου στη συνείδηση των φιλάθλων».

Μιχαηλίδης: Ο Μικρασιατικός τώρα αρχίζει!

Από την άλλη ο αντιπρόεδρος του Μικρασιατικού και υπεύθυνος των ακαδημιών Ηλίας Μιχαηλίδης, υπογράμμισε: «Διατηρείται η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κώστα Σταμπουλίδη λόγω του άριστου δεσίματος που υπάρχει μεταξύ της διοίκησης των προπονητών, αλλά και των ποδοσφαιριστών. Το 80% του ρόστερ έχει παραμείνει, ενώ θα προωθηθούν και νέα παιδιά από τις ακαδημίες όπως συνέβη και πέρυσι. Ο Μικρασιατικός θέλει και πρέπει να συνεχίσει έχοντας ως βάση την περσινή επιτυχημένη χρονιά. Δεν κοιτάμε πίσω παρά μόνο μπροστά. Ο Μικρασιατικός τώρα αρχίζει»!

Σταμπουλίδης: Να παραμείνουμε ψηλά

Από την πλευρά του ο Κώστας Σταμπουλίδης υπογράμμισε: «Στον Μικρασιατικό πάνω απ’όλα είμαστε οικογένεια και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, αλλά και για το γεγονός ότι η δουλειά που κάνουμε αποδίδει καρπούς και είμαστε δέκτες θετικών σχολίων ακόμα και από τους αντιπάλους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Αναγνώστου, όπως και τον Ηλία Μιχαηλίδη για την συνεργασία και φυσικά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε όμως από τη φετινή επιτυχημένη χρονιά, αλλά να προσπαθήσουμε με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο να διατηρήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Μικρασιατικό θεωρούν επιτυχημένη τη δουλειά του Σταύρου Χαϊδεμένου στο εφηβικό τμήμα που μπορεί να μην είχε μεγάλες διακρίσεις φέτος, όμως χάρισε πέντε ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα. Αυτοί είναι οι Καρατζάς, Κατωπόδης Δημήτρης και Κατωπόδης Βασίλης, Γκεμίσης και Γκουρνέλος.