(Video) Στιγμιότυπα από τη γιορτή της Τελετής Λήξης της Ακαδημίας μας!


Άλλη μια όμορφη ποδοσφαιρική σεζόν γεμάτη από παιχνίδια, χαρά, γκολ ευτυχίας και αγώνες με χαμόγελα έφτασε στο τέλος της. Για άλλη μια χρονιά η τελετή λήξης της Ακαδημίας μας τους εντυπωσίασε όλους! Για περίπου τρεις ώρες τα παιδιά ξεφάντωσαν με τα παιχνίδια που είχαμε οργανώσει και όλοι καταχειροκρότησαν αυτή την όμορφη γιορτή μας.

Συγχαρητήρια στους προπονητές μας για όλα αυτά που πρόσφεραν και τους ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την αφοσίωση τους στα παιδιά και γενικότερα στην σωστή λειτουργία της ακαδημίας μας! Ευχαριστούμε την κα Ιουλία Λιόντη για τη συνέπεια και τη συνεισφορά της στο Σύλλογο.

Ευχαριστούμε την διεθνή μπασκετμπωλίστρια και γυμνάστρια κα Κατερίνα Χαλικιά για την συμβολή της στην επιτυχία της γιορτής μας. Συμμετέχοντας στα παιχνίδια μαζί με τους μικρούς μας αθλητές σκόρπισε χαμόγελα και διασκέδαση.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Να είναι σίγουροι ότι η προσπάθειά μας συνεχίζεται με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για επιτυχίες!

Ευχαριστούμε πολύ που μας τίμησαν με την παρουσία τους τον Δήμαρχο Καισαριανής κ. Ηλία Σταμέλο, τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Καισαριανής κ. Χρήστο Βοσκόπουλο, την αντιδήμαρχο κα Κανέλλα Γεωργοπούλου, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σπύρο Τζόκα, την επικεφαλής της Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανής κα Άννα Παραγιού, τον εκπρόσωπο της παράταξης Πρώτη φορά Καισαριανή – Μπεττίνα Γραφίδου κ. Κώστα Αναγνωστάκη,τους δημοτικούς συμβούλους κ. Γιάννη Τσιροζίδη, κ. Σπύρο Αλεξόπουλο και κα Βούλα Σταυρούλα Κουφού και την υπεύθυνη διαφήμισης κα Σοφία Τσιτούρα.

Eυχαριστούμε και τον κ. Σταύρο Κόλλια για το υπέροχο φωτογραφικό υλικό που μας αφιέρωσε!

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν της ακαδημίας θα αρχίσει το Σεπτέμβριο του 2019.

Καλό καλοκαίρι !!!!

Δ.Σ. Α.Ο. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ