Mια γροθιά!!!

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε η χθεσινή μέρα για τον πρόεδρο κ. Ηλία Μιχαηλίδη καθώς το σύνολο των στελεχών της Ακαδημίας τον επισκέφτηκαν στα γραφεία της ομάδας θέλοντας ενόψει της καραντίνας να μεταφέρουν το δικό τους μήνυμα, πως όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεπεράσουν άλλο ένα σκόπελο. Δεδομένου ότι ήδη τους λείπουν οι λιλιπούτειοι αθλητές μας, εύχονται ο ξαφνικός εγκλεισμός να μην γυρίσει μπούμερανγκ στη ψυχολογία των παιδιών και την επιθυμία για άθληση. Μάλιστα με γνώμονα το καλό των παιδιών, πάντα με σεβασμό και απόλυτη εφαρμογή των πρωτοκόλλων υγείας και μέτρων προστασίας, προσπαθούν να βρουν τρόπους δράσης κι εκτόνωσης αυτών.

Είναι γεγονός ότι η δύσκολη αυτή περίοδος επηρεάζει άμεσα τους προπονητές αφού μένουν "ξεκρέμαστοι" και χωρίς αντικείμενο για τουλάχιστον ένα μήνα, παρόλα αυτά με χαμόγελο, αισιοδοξία και πίστη στην ελπίδα προσμένουν να δωθεί λύση στο φαινόμενο της πανδημίας. Ο πρόεδρος από τη μεριά του τους διαβεβαίωσε ότι: Η ομάδα μας, η παρέα μας, η οικογένειά μας ο Μικρασιατικός Καισαριανής θα είναι δίπλα σας και θα σας "αγκαλιάζει" με κάθε τρόπο!!!

Τέλος όλοι μαζί ευχόμαστε στους αθλητές του Συλλόγου μας και τους γονείς τους γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα με υγεία και δύναμη!

Είμαστε «μια γροθιά» και θα το πετύχουμε!