Δυναμική κίνηση με τον Σιδεράτο στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Ένα νέο πρόσωπο εντάσσεται στη διοίκηση του Μικρασιατικού που αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες και να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

Η αναφορά μας γίνεται στον πρώην ποδοσφαιριστή, Κώστα Σιδεράτο που δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου στο σύλλογο.

Μετά από συνάντηση που είχε με τον γενικό διευθυντή, Κώστα Σταμπουλίδη,
ο κ. Σιδεράτος πείσθηκε αφού του φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το project της ομάδας από την Καισαριανή.

Το δελτίο τύπου

Με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε μια νέα παρουσία στο συμβούλιο της ομάδας μας. Συγκεκριμένα μετά από αρκετές συναντήσεις του γενικού διευθυντή της ομάδας μας Κώστα Σταμπουλίδη με τον κύριο Κώστα Σιδεράτο συμφωνήθηκε η ενσωμάτωσή του στη διοίκηση του συλλόγου. Ο κύριος Σιδεράτος θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος της ομάδας μας. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής στις παρακάτω ομάδες: Αθηναϊκό, Λήλα Βασιλικού, Α.Ο Βύρωνα, Δάφνη Π. Φαλήρου, Παλαιό Φάληρο, Πετράλωνα, Α .Ο. Παγκρατίου και Δόξα Πειραιά. Παράλληλα έχει διατελέσει προπονητής στις Ακαδημίες της ομάδας μας ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ιδιοκτήτης των παρακάτω επιχειρήσεων:

Coco's, Τhe Βillians, Lolita.

Με αυτή την παρουσία ενισχύεται σημαντικά το Δ.Σ του συλλόγου μας. Καλωσορίζουμε τον Κώστα στη μεγάλη οικογένεια του Μικρασιατικού μας και του ευχόμαστε Καλή επιτυχία στο έργο του.