Όμορφο κλίμα, βραβεύσεις αθλητών και ευχές στην κοπή πίτας!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσαν οι Ακαδημίες της ομάδας μας. Φέτος ήταν ακόμη μεγαλύτερη η χαρά μας αφού συμμετείχε και το νέο τμήμα γενικής γυμναστικής κοριτσιών του Συλλόγου μας.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι από όλες τις Δημοτικές παρατάξεις με επικεφαλής τον Δήμαρχο Καισαριανής κ. Ηλία Σταμέλο, εκπρόσωποι σωματείων και φορέων της πόλης μας και βέβαια πάρα πολλοί γονείς, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας έκαναν και τους δηλώνουμε ότι τους θέλουμε όλους στο πλευρό μας στη δύσκολη προσπάθειά μας.

Εκτός του Δημάρχου Καισαριανής μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένη Καισαριανή» κ. Χρήστος Βοσκόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος αθλητισμού και δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Τσιροζίδης, η δημοτική σύμβουλος της «Ενωμένης Καισαριανής» και επικεφαλής του συνδυασμού «Καισαριανή Δημιουργία» κα Σταυρούλα Καμπάκα, η δημοτική σύμβουλος της Ενωμένης Καισαριανής και επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών» κα Άννα Παραγιού, η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Όμορφη Πόλη» κα Μπετίνα Γραφίδου, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Προοπτική Καισαριανής» κ. Ευγένιος Μαζαράκης, η δημοτική σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης Καισαριανής» κα Στέλλα Σαρηπαναγιώτου η οποία για πολλά χρόνια ηγείται του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής από τη θέση της Προέδρου με σημαντικό έργο σχετικά με τη διατήρηση των ηθών, εθίμων και παραδόσεων της περήφανης προσφυγικής καταγωγής της πόλης μας. Να σημειώσουμε ότι τόσο με την ίδια προσωπικά όσο και με το Μικρασιατικό Σύλλογο συνδέει την ομάδα μας τεράστια φιλία και συνεργασία λόγω της κοινής μας καταγωγής αλλά και της ομοιότητας των ονομάτων μας. Ευχαριστούμε πολύ για τη παρουσία τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Όμορφη Πόλη» κ. Νίκο Ζαρκαδούλα και κα Ειρήνη Βελισσάρη, η οποία κατέχει και μια άλλη σημαντική ιδιότητα για την πόλη μας ως πρόεδρος του «Συλλόγου Τριτέκνων Καισαριανής».

Αξιοσημείωτη η παρουσία του πρώην Δημάρχου Καισαριανής κ. Αντώνη Καμπάκα.

Ιδιαίτερα τιμητική η παρουσία του επί πολλά χρόνια προέδρου και νυν αντιπροέδρου της ομάδας με ασύγκριτα μεγάλη προσφορά στο Σύλλογό μας κ. Δημήτρη Αναγνώστου.

Μεγάλη χαρά μας έδωσε η παρουσία των παλαιμάχων του Εθνικού Αστέρα κ. Θόδωρου Θεοδωράκη, ο οποίος υπηρετεί σήμερα το Σύλλογο από το πόστο του Διευθυντή ποδοσφαίρου στην Ανδρική ομάδα και του κ. Μάκη Ιωαννίδη που παρακολουθεί πάντα και παντού ακούραστα και μόνο με αγάπη τις δραστηριότητες της Ανδρικής ομάδας και των Ακαδημιών.

Ευχαριστούμε πολύ τον εκπρόσωπο και γενικό γραμματέα του αδελφικού σωματείου της Νήαρ Ήστ, του άλλου μεγάλου σωματείου της πόλης μας κ. Δημήτρη Νικολαϊδη.

Εδώ θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία και να ευχαριστήσουμε πολύ τον κ. Χρήστο Πρίτσα, που είναι αρωγός εδώ και δύο χρόνια στην προσπάθεια αλλαγής επιπέδου τόσο της Ανδρικής ομάδας όσο και των Ακαδημιών της. Δεν θα ήταν καθόλου εύκολο να βρισκόμασταν στη σημερινή μας κατάσταση χωρίς την αμέριστη συμβολή του.

Ο κ. Πρίτσας θα μας τιμούσε με την παρουσία του αφού είχαμε σκοπό να τον βραβεύσουμε αλλά δεν μπόρεσε δυστυχώς να είναι μαζί μας λόγω προσωπικού προβλήματος.

Μετά το καλωσόρισμα/χαιρετισμό του Προέδρου μας κ. Ηλία Μιχαηλίδη ακολούθησε χαιρετισμός της διευθύνουσας υπεύθυνης των τμημάτων γυμναστικής κας Κατερίνας Κουστουμπέκη.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των παρακάτω:

Ο κ. Δημήτρης Αναγνώστου για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του στην ομάδα.

Ο κ. Θόδωρος Θεοδωράκης για την πολυετή προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Καισαριανής.

Ο κ. Γιάννης Τσουκάρης ως ο μακροβιότερος προπονητής των Ακαδημιών μας (19 χρόνια)

Ο κ. Κώστας Σταμπουλίδης Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών μας και δεύτερος μακροβιότερος (14 χρόνια).

Οι ενεργοί ποδοσφαιριστές της Ανδρικής μας ομάδας:

Σταμάτης Σαπαλίδης : πρώτος σκόρερ και σκόρερ του περσινού τελικού του Κυπέλλου Αθηνών.

Ραφαέλ Ζέλο: ηγετική μορφή και μεγάλη συμβολή στην περσινή πορεία της ομάδας και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Βραβεύσεις εν ενεργεία ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας.

Βάιος Ψαραδέλης: για την πολυετή και μεγάλη προσφορά του στην ομάδα. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που βγήκαν από τις Ακαδημίες. Είναι σίγουρο ότι θα είχε κάνει πολύ μεγάλη καριέρα σε υψηλότατο επίπεδο αν δεν είχε την ατυχία των τραυματισμών.

Γεώργιος Σμυρνάκης: για την πολυετή και μεγάλη προσφορά του στην ομάδα.

Μιχάλης Γρυπάρης: για την πολυετή και μεγάλη προσφορά του στην ομάδα.

Οι βραβεύσεις έκλεισαν με τη βράβευση της Προέδρου του Μικρασιατικού Συλλόγου κας Στέλλας Σαρρηπαναγιώτου για την άψογη πολυετή και μέχρι σήμερα συνεργασία των δύο φορέων μας.

Μετά το κόψιμο της πίτας δόθηκε ο λόγος σε όλους τους καλεσμένους αρχής γενομένης από τον Δήμαρχο της πόλης κ. Ηλία Σταμέλο. Όλοι όσοι μίλησαν είπαν μόνο κολακευτικά λόγια και μας προέτρεψαν να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος τη δουλειά μας στις Ακαδημίες. Τους ευχαριστούμε όλους και έναν – έναν προσωπικά.

Οι νικητές των φετινών φλουριών του ποδοσφαίρου και της γυμναστικής παρέλαβαν χαρούμενοι τα δώρα που τους είχαμε ετοιμάσει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Σταύρο Κόλλια, πατέρα του αθλητή μας Δημήτρη Κόλλια για την επανειλημμένη και αφιλοκερδή προσφορά του σε βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση των δραστηριοτήτων της ομάδας μας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου και γυμναστικής του Συλλόγου μας.

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία και πρόοδο!

Με τιμή το Δ.Σ.