MEΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ!

🏆Είναι γεγονός πλέον και το χαιρόμαστε ότι η συνένωση των τριών μεγάλων ομάδων της πόλης μας (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ, Γ.Σ. ) έφερε γρήγορα καρπούς!

Έτσι για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της η νέα αυτή ομάδα με τη σημερινή της ονομασία Α.Ο. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ είναι πλέον στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ! 🏆


Το Σάββατο 18.00 στο γήπεδο Μιχ.Κρητικοπουλος θα γιορτάσουμε την προτελευταία πράξη της Ανόδου στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ.

⚽️

Μετά από δυο χρόνια μεγάλης προσπάθειας διοίκησης, ποδοσφαιριστών, προπονητών, και φιλάθλων έφτασε η ώρα της συγκομιδής του καρπού της επιτυχίας.

Επιτυχία γιατί φτιάχτηκε από μια ομάδα οικογένεια που έχει στο ρόστερ της και παιδιά από τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ και σε όλα τα επίπεδα λειτουργούσε σε επαγγελματικά πρότυπα.

Πέρσι κατακτήθηκε το Κύπελλο Αθηνών για πρώτη φορά από ομάδα της πόλης μας που επιβραβεύτηκε με τη συμμετοχή της στο Κύπελλο Ελλάδας όπου μετά από διαδοχικές επιτυχίες τελικά αποκλείστηκε από την ομάδα της Superleague 1 τον Πανσεραϊκό.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας αλλά σίγουρα το πιο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κ. Χρήστο Πρίτσα που χωρίς τη δική του τεράστια συμβολή δεν θα είχαμε καταφέρει να πανηγυρίσουμε δύο χρόνια συνεχόμενα.

Ευχόμαστε να είναι η αρχή για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!

Το Σάββατο στις 18.00 σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την πανάξια ΑΝΟΔΟ ΜΑΣ στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ!

🏆